FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plavi telefon i Nestle nagrađuju hrabru i humanu djecu

ZAGREB, 11. studenog 2005. (Hina) - Neprofitna udruga Plavi telefon itvrtka Nestle Adriatic najavili su danas za 20. studenog dodjelunagrade "Nipetnišest" djeci i mladima od 8 do 18 godina za djelo odiznimne hrabrosti i humanosti.
ZAGREB, 11. studenog 2005. (Hina) - Neprofitna udruga Plavi telefon i tvrtka Nestle Adriatic najavili su danas za 20. studenog dodjelu nagrade "Nipetnišest" djeci i mladima od 8 do 18 godina za djelo od iznimne hrabrosti i humanosti.

Plavi telefon je ideju o dodjeli nagrade "Nipetnišest" prvi puta realizirao 2003. godine, na dan kada se obilježava godišnjica potpisivanja Konvencije UN-a o pravima djeteta, s ciljem da među djecom i mladima snažno afirmira humanost, društvenu odgovornost, razumijevanje i toleranciju.

Ovogodišnja svečanost održat će se u kazalištu Gavella, a nagrađuju se humana i hrabra djela odabrana između 25 prijava iz čitave Hrvatske, kojima je obuhvaćeno 1451 dijete. Nagrade će uručiti poznate osobe i sportaši.

Predsjednik udruge Plavi telefon Miroslav Vučenović istaknuo je da su prijave za nagradu poslali prijatelji, profesori i članovi obitelji djece koja su počinila hrabro i humano djelo, budući su to najčešće skromna i samozatajna djeca koja ne očekuju ništa zauzvrat.

Direktorica korporativnih komunikacija tvrtke Nestlé Adriatic Olivera Međugorac najavila je da će se njena tvrtka uključiti u još dva projekta Plavog telefona - Školu bez bola i Škola za uspješnije roditeljstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙