FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dan otvorenih vrata Dočasničke škole u Jastrebarskom

ZAGREB, 11. studenog 2005. (Hina) - Dočasnička škola Zapovjedništva zaizobrazbu i obuku Hrvatske kopnene vojske Jastrebarsko, a u povoduDana oslobođenja vojarne i grada organizirala je Dan otvorenih vrata itaktičko-tehnički zbor vojnog oruđa i naoružanja.
ZAGREB, 11. studenog 2005. (Hina) - Dočasnička škola Zapovjedništva za izobrazbu i obuku Hrvatske kopnene vojske Jastrebarsko, a u povodu Dana oslobođenja vojarne i grada organizirala je Dan otvorenih vrata i taktičko-tehnički zbor vojnog oruđa i naoružanja.

Tom prigodom predstavljena je i vojna izobrazba i zasnivanje vojne karijere, te obuka i izobrazba u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Tijekom dana prostore Dočasničke škole obišli su mnogi građani Jastrebarskog kao i učenici osnovnih i srednjih škola kojima je predstavljeno oružje i oprema koju dočasnici koriste tijekom izobrazbe.

Posjetiteljima su djelatnici Dočasničke škole na čelu sa zapovjednikom škole bojnikom Ivanom Magićem predstavili i način ulaska iz civilnog života u Oružane snage te kako se počinje vojna karijera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙