FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Škare Ožbolt i Kirin na Summitu o transnacionalnom kriminalu

ZAGREB, 9. studenog 2005. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna ŠkareOžbolt i ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin sudjelovat će na 7.međunarodnom Summitu o transnacionalnom kriminalu koji se održava uMonaku od danas do 12. studenoga, priopćeno je iz dvajuministarstava.
ZAGREB, 9. studenog 2005. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin sudjelovat će na 7. međunarodnom Summitu o transnacionalnom kriminalu koji se održava u Monaku od danas do 12. studenoga, priopćeno je iz dvaju ministarstava.

Teme ovogodišnjeg Summita su borba protiv transnacionalnog organiziranog kriminala i mafije, sprječavanje pranja novca i uloga Europske banke u tome, potom borba protiv međunarodnog terorizma, korupcije među dužnosnicima te uloga Afričke unije i velikih afričkih zemalja u borbi protiv gospodarskog kriminala.

Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt će na Summitu iznijeti jedinstven stav dvaju hrvatskih ministarstava u pogledu postignutog napretka u borbi protiv transnacionalnog organiziranog kriminala u Hrvatskoj.

Ministrica će se osvrnuti i na pojavu korupcije te pojasniti hrvatska stremljenja u stvaranju novih standarda u oblikovanju učinkovite državne uprave i stvaranju javnog povjerenja u nju, stoji u zajedničkom priopćenju ministarstava pravosuđa i unutarnjih poslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙