FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladić izboden nakon svađe zbog bureka

ZAGREB, 15. listopada 2005. (Hina) - Nepoznati muškarac nožem jepokušao ubiti mladića koji je u jednoj pekari u zagrebačkoj Dubravinoćas urlao na prodavačicu iznerviran što odmah ne može dobiti svojburek, doznaje se u policiji.
ZAGREB, 15. listopada 2005. (Hina) - Nepoznati muškarac nožem je pokušao ubiti mladića koji je u jednoj pekari u zagrebačkoj Dubravi noćas urlao na prodavačicu iznerviran što odmah ne može dobiti svoj burek, doznaje se u policiji.

Nakon što je 24-godišnjem mladiću zabio nož u lijevu stranu trbuha nepoznati se muškarac vratio u pekaru i 17-godišnjoj prodavačici rekao da se više ne mora bojati. Potom je izašao van i otišao u nepoznatom smjeru, navodi se u službenom izvješću zagrebačke policije.

Incident se dogodio noćas oko pola sata iza ponoći kada je 24-godišnjak s dvojicom prijatelja došao u pekaru i naručio burek. Nakon što je prodavačica rekla da burek moraju malo pričekati mladići su počeli vikati i raditi nered. Prodavačica je tada pozvala vlasnika koji je mladiće izbacio van.

No, na ulicu je izašao i nepoznati muškarac koji je bio svjedok cijelog događaja. Odlučivši situaciju uzeti u svoje ruke nepoznati je prišao 24-godišnjaku i oštrim mu predmetom zadao ubodnu ranu u lijevu stranu trbuha, kažu u policiji.

"Nakon toga se vratio u pekaru, zaposlenici rekao da se više ne mora bojati i potom se udaljio u nepoznatom smjeru".

Izbodeni mladić s teškim je ozljedama zadržan na liječenju u KB Dubrava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙