FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petnaestogodišnji Valpovčanin nožem usmrtio devetnaestogodišnjaka

VALPOVO,19. listopada 2005.(Hina) - Devetnaestogodišnji Ivan P. izBelišća sinoć je oko 22,50 sati preminuo u osječkoj Kliničkoj bolniciod posljedica uboda nožem, koji mu je u Valpovu zadao F. M.,15-godišnjak iz Valpova, izvijestila je danas osječko-baranjskaPolicijska uprava.
VALPOVO,19. listopada 2005.(Hina) - Devetnaestogodišnji Ivan P. iz Belišća sinoć je oko 22,50 sati preminuo u osječkoj Kliničkoj bolnici od posljedica uboda nožem, koji mu je u Valpovu zadao F. M., 15-godišnjak iz Valpova, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Sukobili su se sinoć oko 20 sati u osobnom automobilu osječkih registracijskih oznaka, nakon čega je 19-godišnjak iz Belišća uboden nožem u predjelu prsnog koša.

F. M. (rođen 1990.) iz Valpova odmah nakon sukoba, držeći nož u ruci, sam se javio u valpovačku Policijsku postaju.

U trenutku izbijanja sukoba, osim usmrćenog i osumnjičenog, koji su bili na zadnjem sjedištu, u automobilu su bili još jedan 19-godišnjak iz Belišća, koji je upravljao vozilom, te mlađa maloljetnica.

Osumnjičenog za ubojstvo 12. listopada tjelesno su napala trojica mladića, što je on prijavio policiji. Utvrđeno je da su među napadačima bila i dvojica 19-godišnjaka iz Belišća - Ivan. P., usmrćen u sinoćnjem izgredu, i mladić koji je vozio automobil.

Kriminalistička obrada se nastavlja, izvijestila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙