FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić- pritvor za iznuđivače

GOSPIĆ, 8. studenoga 2005. (Hina) - Izvanraspravno vijeće Općinskogsuda u Gospiću prihvatilo je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva i odredilo pritvor za dvojicu muškaraca A. R. i Ž. M., obojicu udobi od 26 godina iz Gospića, koji su optuženi za kažnjivo djeloiznude u pokušaju.
GOSPIĆ, 8. studenoga 2005. (Hina) - Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Gospiću prihvatilo je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva i odredilo pritvor za dvojicu muškaraca A. R. i Ž. M., obojicu u dobi od 26 godina iz Gospića, koji su optuženi za kažnjivo djelo iznude u pokušaju.

Po riječima predsjednice gospićkog Općinskog suda Karmele Banić, okrivljenicima se stavlja na teret da su od jednog gospićkog poduzetnika ucjenom u više navrata tražili veći novčani iznos prijetivši njemu i obitelji likvidacijom.

Ta su dvojica istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću privedena sinoć. Gospićko-senjskoj PU dojavljeno je da je nepoznati počinitelj od privatnog poduzetnika više puta telefonski iznuđivao 100 tisuća kuna prijeteći da će likvidirati njega i obitelj, priopćila je sinoć ta PU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙