FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tomčić: Bit ću brana svima koji bi od HSS-a pravili trgovačko društvo

ĐAKOVO, 6. studenog 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačkestranke (HSS) Zlatko Tomčić najavio je danas u Đakovu da će se ponovnokandidirati za predsjednika stranke te da će biti brana svima koji biod HSS-a "pravili trgovačko društvo".
ĐAKOVO, 6. studenog 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Zlatko Tomčić najavio je danas u Đakovu da će se ponovno kandidirati za predsjednika stranke te da će biti brana svima koji bi od HSS-a "pravili trgovačko društvo".

Tomčić je sudjelovao na izbornoj skupštini osječko-baranjske Županijske organizacije HSS-a, na kojoj je za predsjednika tajnim glasovanjem izabran Pavo Šarčević, koji je osvojio osam glasova više od protukandidata Marka Josipovića.

Za današnju skupštinu predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić je rekao kako je ona, poslije nekoliko turbulentnih mjeseci u toj županijskoj organizaciji nakon što se njezin dotadašnji predsjednik Zvonko Ibriks priklonio nezavisnoj listi Branimira Glavaša, početak konsolidacije osječko-baranjskoga HSS-a.

"Ovih dana previše se u našoj stranci govori o nekom povjerenju i nepovjerenju i kako predsjednik nekome vjeruje, a nekome ne. Oni koji pokušavaju samo pričati o radićevštini i HSS-u, a rade na prodaji stranke - takvima ne vjerujem i poručujem kako ću biti brana onima koji bi od HSS-a pravili trgovačko društvo", rekao je Tomčić.

Najavio je da će se ponovno kandidirati za predsjednika HSS-a, dodajući kako će biti ponosan bude li imao dobre protukandidate. "No, oni koji se kandidiraju, a uprljali su svoj rad osobnim interesima nisu zaslužili da se kandidiraju za predsjednika HSS-a", rekao je Tomčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙