FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Baquba: U napadu naoružane skupine 11 ubijenih

BAQUBA, 5. studenog 2005. (Hina/AFP) - Jedanaest članova iste obiteljije ubijeno, a troje je ranjeno u subotu navečer u Iraku kada je naminibus u kojemu su se vozili skupina naoružanih muškaraca otvorilavatru, izvijestio je u neimenovani lokalni dužnosnik.
BAQUBA, 5. studenog 2005. (Hina/AFP) - Jedanaest članova iste obitelji je ubijeno, a troje je ranjeno u subotu navečer u Iraku kada je na minibus u kojemu su se vozili skupina naoružanih muškaraca otvorila vatru, izvijestio je u neimenovani lokalni dužnosnik.

On je kazao kako su članovi iste obitelji podrijetlom iz sela Naharuana, nedaleko od Bagdada, krenuli u selo Baladruz, 50 kilometara sjeveroistočno od glavnog grada, gdje su s rođacima željeli proslaviti ramazanski Bajram.

Na povratku kući njihov su minibus presrela dva automobila otvorivši vatru, pri čemu je jedanaest osoba poginulo, a troje je ranjeno, među kojima i petogodišnje dijete.

Ozlijeđeni su prebačeni u opću bolnicu u Baqubi, glavnome gradu pokrajine Diyale. Mediji izvješćuju kako se u području Baladruza u posljednje vrijeme dogodilo više sličnih incidenata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙