FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconi: Govorio sam Bushu da ne napada Irak

RIM, 30. listopada 2005. (Hina/AR) - Talijanski premijer SilvioBerlusconi rekao je kako je američkog predsjednika Georgea Bushanagovarao da ne napadne Irak, objavljuju danas talijanski listovi.
RIM, 30. listopada 2005. (Hina/AR) - Talijanski premijer Silvio Berlusconi rekao je kako je američkog predsjednika Georgea Busha nagovarao da ne napadne Irak, objavljuju danas talijanski listovi.

Berlusconi putuje u ponedjeljak u posjet SAD-u, te je dao opširan intervju za televizijsku postaju La7, koja će taj razgovor objaviti 31. listopada uvečer. No, najavljujući taj intervju objavljeno je kako je u njemu Berlusconi kazao da se protivio napadu na Irak i taj dio danas objavljuju talijanski listovi.

"Nisam želio rat u Iraku i pokušao sam uvjeriti Busha da ga ne pokrene. To sam pukušao učiniti zajedno s afričkim liderom Muamerom Gadafijem", rekao je Berlusconi.

Čelnik lijevog centra Romano Prodi odmah je reagirao na Berlusconijeve riječi. "Ako je kazao Bushu da je rat pogrešan, onda se vidi koliko se cijeni njegov savjet", rekao je Prodi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙