FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tisak: Radulović prijavljivan zbog krivotvorenja

ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Mojmir Radulović, koji je u srijeduubijen u Castelldefelsu pokraj Barcelone, u evidencijama hrvatske išpanjolske policije ima nekoliko kaznenih prijava zbog krivotvorenjadokumenata, piše "Večernji list" u svom prvom izdanju od subote.
ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Mojmir Radulović, koji je u srijedu ubijen u Castelldefelsu pokraj Barcelone, u evidencijama hrvatske i španjolske policije ima nekoliko kaznenih prijava zbog krivotvorenja dokumenata, piše "Večernji list" u svom prvom izdanju od subote.

Nepoznati napadači su otvorili vatru na Radulovića dok se u automobilu vozio zajedno sa suprugom Ivanom i četverogodišnjim sinom.

"Večernji list" navodi da je Radulović (44) kazneno prijavljivan zbog krađe automobila te krivotvorenja isprava za vozila, putovnica i osobnih dokumenata.

Radulović je hrvatski državljanin, rođen u Kotoru, a u napadu je teško ranjena i njegova supruga Ivana (38). Njihov četvorogodišnji sin je u napadu prošao bez ozljeda a zajedno sa još dvoje djece bračnog para Radulović privremeno je smješten u lokalno prihvatilište.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙