FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Končar Jasna s Microsoftovim certifikatom

ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Prvi poslužitelj tvrtke Končar sacertifikatom za Microsoft Window Server 2003 operativni sustav, Jasna,predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 4. studenog 2005. (Hina) - Prvi poslužitelj tvrtke Končar sa certifikatom za Microsoft Window Server 2003 operativni sustav, Jasna, predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare.

Tvrtka Končar-INEM time je, kako je rečeno, ujedno pokazala da partnerstvo sa softverskom korporacijom Microsoft nije stalo dobivanjem certifikata Microsoftovog Zlatnog partnera, već se nastavlja i dalje sa novim projektima.

Končar INEM već nekoliko godina osim prijenosnih, stolnih i industrijskih računala, proizvodi mrežne poslužitelje te ih stalno unapređuje. Jedan od rezultata takovog pristupa i rada je certifikat, koji za poslužitelj Končar Jasna potvrđuje da je zadovoljio najstrože zahtjeve kvalitete koje je pred taj stroj postavila korporacija Microsoft.

Direktor Microsofta Hrvatska Davor Majetić je istaknuo zadovoljstvo što je upravo jedan domaći proizvođač predvodnik na području serverskih tehnologija u regiji. Dodijeljeni certifikat još jedan je u nizu dokaza da domaći proizvođači, znanje i vještina mogu biti konkurentni, kako na domaćem, tako i na stranim tržištima, rekao je Majetić.

Jasna S 19" 1U Server je jednoprocesorsko računalo zasnovano na Intel Pentium 4 procesorima sa Hyperthread tehnologijom, Intel 1U 19" kućištu i Intel 7221BK1 matičnoj ploči sa SATA RAID kontrolerom. Idealno kao ekonomični server za ugradnju u rack, napravljeno je tako da pruža maksimum brzine i pouzdanosti pristupa važnim podacima. Omogućuje lako održavanje te stalni nadzor parametara, navodi se u službenim podacima o serveru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙