FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija pronašla krivotvoritelje 114.000 kuna

BJELOVAR, 2. studenog 2005. (Hina) - Policija je na garešničkompodručju pronašla 114.000 krivotvorenih kuna u novčanicama od po 200 i500 kuna, istaknuto je na konferenciji za novinare ubjelovarsko-bilogorskoj Policijskoj upravi.
BJELOVAR, 2. studenog 2005. (Hina) - Policija je na garešničkom području pronašla 114.000 krivotvorenih kuna u novčanicama od po 200 i 500 kuna, istaknuto je na konferenciji za novinare u bjelovarsko-bilogorskoj Policijskoj upravi.

Novac nije bio u optjecaju, a pronađen je u osobnom automobilu bjelovarskih registracijskih oznaka u Hrastovcu pokraj Garešnice.

Policija je u automobilu uhitila dvojicu počinitelja od 23 i 27 godina, s prebivalištem na zagrebačkom području, koji su poznati policiji. Nakon preslušanja starijem je određen pritvor, a mlađi je pušten na slobodu, rekla je načelnica PU-a Marija Galić.

Po policijskoj procjeni riječ je o vrlo dobrim krivotvorinama iako su novčanice izrađene na računalu i ispisane na pisaču.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ove je godine zaplijenjeno 123.000 krivotvorenih kuna, a otkriveno je dvanaest krivotvoritelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙