FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sarkozy: nasilje u predgrađima "jako dobro organizirano"

PARIZ, 3. studenog 2005. (Hina/AFP) - Nasilje u više osjetljivihčetvrti u pariškom predgrađu nije bilo "nimalo spontano", već je bilo"veoma dobro organizirano", izjavio je u četvrtak francuski ministarunutarnjih poslova Nicolas Sarkozy.
PARIZ, 3. studenog 2005. (Hina/AFP) - Nasilje u više osjetljivih četvrti u pariškom predgrađu nije bilo "nimalo spontano", već je bilo "veoma dobro organizirano", izjavio je u četvrtak francuski ministar unutarnjih poslova Nicolas Sarkozy.

"Ono što smo vidjeli u okrugu Seine-St.Denis (na sjeveroistoku Pariza) nije bilo nimalo spontano, već je bilo veoma dobro organizirano. Trenutačno nastojimo doznati tko i kako je to organizirao", rekao je Sarkozy za tv-postaju i-tele.

Na pitanje AFP-a, ministar nije obrazložio izjavu.

Sigurnosne snage s tisuću ljudi raspoređene su u četvrtak navečer u okrugu Seine-St.Denis, nakon noći nasilja koje se, u različitim razmjerima, kako navodi policijska uprava, proširilo u polovici od 40 općina u tom okrugu u kojemu živi velik broj doseljenika iz zemalja Magreba i iz afričkih zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙