FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvrta noć nasilja nadomak Pariza nakon pogibije dvoje mladih

CLICHY-SOUS-BOIS, 31. listopada 2005. (Hina/AFP) - Sukobi policije iskupina mladih traju već četvrtu noć zaredom u sjeveroistočnompredgrađu Pariza, nakon pogibije dvoje mladih.
CLICHY-SOUS-BOIS, 31. listopada 2005. (Hina/AFP) - Sukobi policije i skupina mladih traju već četvrtu noć zaredom u sjeveroistočnom predgrađu Pariza, nakon pogibije dvoje mladih.

Ministar unutarnjih poslova Nicolas Sarkozy treba u ponedjeljak posjetiti mjesto događaja i primiti roditelje dvoje mladih od 15 i 17 godina koji su nesretno stradali od strujnog udara u četvrtak navečer kada su provalili u trafostanicu u siromašnoj četvrti Clichy-sous-Bois. Treća mlada osoba (21) je ozlijeđena.

Izgredi su izbili u noći s četvrtka na petak jer su mladi u gradu bili uvjereni da se nesreća dogodila zbog policijskog progona. Mladi su palili automobile i oštećivali zgrade, a protiv desetak osoba podnesena je prekršajna prijava.

"Javnost će se upoznati sa svim potankostima o smrti dvoje mladih i svi će doznati istinu", izjavio je Sarkozy za tv-postaju TF1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙