FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državna tajnica za poduzetništvo na Gospodarskom forumu u Sofiji

ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Na VII. Gospodarskom forumujugoistočne Europe (CEEF) u Sofiji, koji je bio posvećen ekonomijitemeljenoj na znanju i jačanju konkurentnosti malih i srednjihpoduzeća, sudjelovala je državna tajnica za poduzetništvo uMinistarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tajana Kesić-Šapić,izvijestili su iz Ministarstva.
ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Na VII. Gospodarskom forumu jugoistočne Europe (CEEF) u Sofiji, koji je bio posvećen ekonomiji temeljenoj na znanju i jačanju konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, sudjelovala je državna tajnica za poduzetništvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tajana Kesić-Šapić, izvijestili su iz Ministarstva.

Ovogodišnji Forum 1. i 2. studenoga okupio je više od tisuću sudionika.

Kesić - Šapić je na Forumu govorila o politici hrvatske Vlade za jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća.

Predstavljeni su svi projekti iz Programa Vlade za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Također su predstavljene reforme koje se provode u Hrvatskoj, a koje olakšavaju poslovanje malom i srednjem poduzetništvu, poput otvaranja Hitro.HR servisa, reforme zemljišnih knjiga, reforme pravosuđa itd.

U sklopu Foruma se izdaje magazin "The Region - SEE" koji u broju za studeni opisuje tržište kredita namijenjenih malom i srednjem poduzetništvu te ocjenjuje da je Hrvatska među svim drugim zemljama jugoistočne Europe daleko uznapredovala i da ima izuzetno sofisticirano financijsko tržište usporedivo daleko više sa zemljama Europske unije nego sa zemljama regije.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙