FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Forum poslovanja nekretninama 28. i 29. listopada u Puli

ZAGREB, 26. listopada 2005. (Hina) - Deseti forum poslovanjanekretninama, tradicionalno godišnje okupljanje svih sudionika uposlovanju nekretninama, održat će se 28. i 29. listopada u Puli uorganizaciji Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskojgospodarskoj komori.
ZAGREB, 26. listopada 2005. (Hina) - Deseti forum poslovanja nekretninama, tradicionalno godišnje okupljanje svih sudionika u poslovanju nekretninama, održat će se 28. i 29. listopada u Puli u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Forum je središnji godišnji događaj te djelatnosti, a cilj mu je izvijestiti o novostima u postupku stjecanja vlasništva stranih pravnih i fizičkih osoba na nekretninama u Hrvatskoj, projektom sređivanja zemljišnih knjiga i katastra, sustavom prostornog planiranja, novinama koje donosi novi Zakon o obveznim odnosima i drugim temama.

Također, na ovogodišnjem Forumu bit će predstavljen Nacrt prijedloga Zakona o posredovanju u prometu nekretninama.

Na skupu će biti i svečano uručena uvjerenja o stručnoj osposobljenosti za posrednika nekretninama, te potvrde tvrtkama potpisnicama Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama, kao i iskaznice za stalno zaposlene posrednike u tim tvrtkama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙