FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Filmu "Ta divna splitska noć" posebno priznanje u Montpellieru

ZAGREB, 30. listopada 2005. (Hina) - Film "Ta divna splitska noć"scenarista i redatelja Arsena Antona Ostojića dobio je posebnopriznanje ocjenjivačkog suda na 27. festivalu mediteranskog filma,održanom u francuskome gradu Montpellieru od 21. do 30. listopada.
ZAGREB, 30. listopada 2005. (Hina) - Film "Ta divna splitska noć" scenarista i redatelja Arsena Antona Ostojića dobio je posebno priznanje ocjenjivačkog suda na 27. festivalu mediteranskog filma, održanom u francuskome gradu Montpellieru od 21. do 30. listopada.

To je već 17. domaće ili međunarodno priznanje filmu koji će predstavljati hrvatsku kinematografiju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, izvijestio je danas autor filma.

U sljedećih nekoliko mjeseci taj će film, u produkciji Alka filma, sudjelovati u službenim programima američkih filmskih festivala u St. Louisu, Queens New Yorku i Palm Springsu, stoji na kraju priopćenja.

Inače, nagradu "Zlatna Antigona" u Montpelliereu dobio je film Gorana Paskaljevića "San zimske noći" (Srbija i Crna Gora), a nagradu kritike i publike "Go West" Ahmeda Imamovića (Bosna i Hercegovina i Hrvatska).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙