FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luka Bebić pustio u promet cestu Slano - Ravno

MOSTAR/RAVNO, 29. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednik HrvatskogSabora Luka Bebić otvorio je u subotu poslijepodne asfaltiranuprometnicu koja hrvatsko mjesto Slano povezuje s općinom Ravno nasamome jugu BiH.
MOSTAR/RAVNO, 29. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednik Hrvatskog Sabora Luka Bebić otvorio je u subotu poslijepodne asfaltiranu prometnicu koja hrvatsko mjesto Slano povezuje s općinom Ravno na samome jugu BiH.

Izgradnju 12 kilometara duge prometnice preko mjesta Čepikuća i istoimenog malograničnog prijelaza sufinancirale su Vlade Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Bebić je obraćajući se nazočnima izrazio zadovoljstvo što se Hrvati s dvije strane granice bolje prometno povezuju. Govoreći o otvaranju pregovora s Europskom unijom, potpredsjednik Sabora je izrazio očekivanje kako će se Bosna i Hercegovina uskoro naći u istome društvu.

Svečanosti su nazočili i hrvatski ministar financija Ivan Šuker i ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta te predsjedavajući Predsjedništva BiH Ivo Miro Jović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙