FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica Kosor posjetila Katu Šoljić

ZAGREB/ZADAR, 29. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade iministrica Jadranka Kosor posjetila je danas u Zadru Katu Šoljić,majku četvorice hrvatskih branitelja poginulih u obrani RepublikeHrvatske, priopćilo je Ministarstvo obitelji, branitelja imeđugeneracijske solidarnosti.
ZAGREB/ZADAR, 29. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor posjetila je danas u Zadru Katu Šoljić, majku četvorice hrvatskih branitelja poginulih u obrani Republike Hrvatske, priopćilo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Gospođa Šoljić nedavno je izašla iz zadarske bolnice. Potpredsjednicu Vlade Jadranku Kosor zanimalo je njezino zdravstveno stanje te joj je obećala pomoć u rehabilitaciji i daljnjoj skrbi. Gospođu Šoljić zanimalo je kako teče proces traženja i identifikacije zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila, posebice na području Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije.

S potpredsjednicom Vlade bili su i njezini pomoćnici Ivan Grujić i Zoran Komar, navodi se u priopćenju.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor danas je na mjestu masovne grobnice u Biljanima Donjim, blizu Benkovca, otkrila spomen-obilježje podignuto u znak sjećanja na šestero civila, mještana Smilčića, koje su krajem 1992. ubili pripadnici okupacijske srpske vojske i paravojnih postrojba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙