FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Shalom: Francuska "inspiratorica" borbe protiv antisemitizma

APRIZ, 28. listopada 2005. (Hina/AFP) - Izraelski zamjenik premijerai ministar vanjskih poslova Silvan Shalom, kojeg je u petak primiofrancuski ministar unutrašnjih poslova Nicolasa Sarkozy, ocijenio jeda je Francuska u Europi "inspiratorica" borbe protiv antisemitizma,navelo je ministarstvo u Parizu.
APRIZ, 28. listopada 2005. (Hina/AFP) - Izraelski zamjenik premijera i ministar vanjskih poslova Silvan Shalom, kojeg je u petak primio francuski ministar unutrašnjih poslova Nicolasa Sarkozy, ocijenio je da je Francuska u Europi "inspiratorica" borbe protiv antisemitizma, navelo je ministarstvo u Parizu.

Silvan Shalom je "zahvalio Sarkozyju na akciji od 2002. u pogledu borbe protiv antisemitizma i ocijenio da "je Francuska inspiratorica u Europi u tom pogledu", precizira isti izvor.

Francuski ministar je rekao svom sugovorniku da se broj antisemitskih izgreda smanjio "za više od 51 posto" od početka godine i da je uhićeno 54 počinitelja.

Shalom je sa Sarkozyjem razgovarao o stanju u Izraelu, odnosima s Palestincima i o nedavnim izjavama iranskog predsjednika Ahmedinedžada koje je Sarkozy ocijenio "potpuno neprihvatljivima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙