FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U srijedu ubijeno šest Iračana i pronađeno osam tijela

BAGDAD, 26. listopada 2005. (Hina/AFP) - Šest Iračana je ubijeno uraznim napadima u srijedu, među kojima jedan dužnosnik ministarstvakulture u Bagdadu, dok je osam tijela streljanih muškaraca pronađeno uTikritu, prema policijskim i bolničkim izvorima.
BAGDAD, 26. listopada 2005. (Hina/AFP) - Šest Iračana je ubijeno u raznim napadima u srijedu, među kojima jedan dužnosnik ministarstva kulture u Bagdadu, dok je osam tijela streljanih muškaraca pronađeno u Tikritu, prema policijskim i bolničkim izvorima.

Jednog dužnosnika ministarstva kulture ubile su nepoznate osobe na ulici vatrenim oružjem. U napadu je ubijen i njegov vozač, a jedna je prolaznica ranjena.

U Amriyahu je vatrenim oružjem napadnut konvoj ministra, koji se u tom trenutku tamo nije nalazio. U napadu je ranjen jedan njegov stražar.

Jedna mina je eksplodirala u Baldau, 70 km sjeverno od Bagdada, pri čemu je ubijen jedan civil i ranjen još jedan, prema podacima mjesne policije. Jedan vojnik je ubijen i jedan ranjen u eksploziji bombe južno od Balada.

Jedna žena je poginula u sličnim okolnostima u Chorgatu, 300 km sjeverno od Bagdada, a jedan civil je ubijen i dvojica su ranjena 30 km južno od Bagdada.

Južno od Tikrita su u plastičnim vrećama pronađena tijela osam muškaraca pogubljenih vatrenim oružjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙