FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve u Iraku

BAGDAD, 6. listopada 2005. (Hina/AP) - Najmanje 12 Iračana poginulo je,a 15 je ozlijeđeno u četvrtak u dva samoubilačka napada automobilimabombama u Bagdadu, dok su južno od Kirkuka ubijena petorica zaštitarairačkog ministarstva za naftu, objavila je iračka policija.
BAGDAD, 6. listopada 2005. (Hina/AP) - Najmanje 12 Iračana poginulo je, a 15 je ozlijeđeno u četvrtak u dva samoubilačka napada automobilima bombama u Bagdadu, dok su južno od Kirkuka ubijena petorica zaštitara iračkog ministarstva za naftu, objavila je iračka policija.

Jedan automobil bomba u Bagdadu je eksplodirao u blizini zgrade ministarstva za naftu u istočnom dijelu grada.

Meta je bila policijska ophodnja, a poginulo je devetero Iračana, uključujući četvoricu policajaca. Ozlijeđena su još četvorica policajaca i petero civila.

Nešto ranije automobil bomba eksplodirao je i u blizini konvoja privatnih zaštitara, usmrtivši troje Iračana i ozlijedivši još šestero.

U međuvremenu, naoružani napadači ubili su petoricu zaštitara iračkog ministarstva za naftu koji su putovali u Kirkuk. Zaštitari su ubijeni u gradu Uthaimu, južno od Kirkuka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙