FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvanaest policajaca ranjeno u dva napada u Bagdadu

BAGDAD, 11. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dvanaest policajaca jeranjeno, a tri napadača su uhićena u utorak u dva napada na policiju uBagdadu, od kojih je jedan bio samoubilački, objavili su iračkisigurnosni izvori.
BAGDAD, 11. listopada 2005. (Hina/AFP) - Dvanaest policajaca je ranjeno, a tri napadača su uhićena u utorak u dva napada na policiju u Bagdadu, od kojih je jedan bio samoubilački, objavili su irački sigurnosni izvori.

"Oko 6 sati po srednjoeuropskom vremenu naoružane osobe su iz dva automobila otvorile vatru na ophodnju specijalnih snaga policije u istočnom dijelu grada, priopćila je policija.

"U pucnjavi su tri napadača iz jednog automobila ranjena i uhićena. Zaplijenjena je velika količina oružja iz tog automobila", dodaje policija.

Nešto kasnije se jedan napadač samoubojica automobilom-bombom zabio u ophodnju policije u Douri, ranivši tri pripadnika policijskih snaga.

U ponedjeljak je u Bagdadu izveden niz napada na konvoj izaslanstva Arapske lige tijekom posjeta Bagdadu, pri čemu su ubijena tri policajca iz pratnje, a više je osoba ranjeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙