FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oko Taj Mahala postavit će se kamere zbog sigurnosnih razloga

LUCKNOW, 25. listopada 2005. (Hina/AP) - Dužnosnici indijskog zavoda zazaštitu kulturnih spomenika odobrili su postavljanje sigurnosnihkamera u Taj Mahalu, nakon što su dužnosnici državne sigurnostiupozorili kako bi taj spomenik iz 17. stoljeća mogao postati metomterorista, prenose agencije.
LUCKNOW, 25. listopada 2005. (Hina/AP) - Dužnosnici indijskog zavoda za zaštitu kulturnih spomenika odobrili su postavljanje sigurnosnih kamera u Taj Mahalu, nakon što su dužnosnici državne sigurnosti upozorili kako bi taj spomenik iz 17. stoljeća mogao postati metom terorista, prenose agencije.

Dužnosnik Rajendra Shah izjavio je kako će oko građevine biti postavljena 31 kamera, a tvrtka u vlasništvu države bit će odgovorna za brigu o Taj Mahalu. Njezini su dužnosnici ranije izrazili bojazan da bi postavljanje kamera na zgradi pod zaštitom UN-a moglo oštetiti taj jedinstveni kulturni spomenik.

No Shah je objasnio da su stručnjaci odlučili dopustiti policiji postavljanje kamera nakon što su "pronađena posebna mjesta na koja će se one postaviti tako da ne oštete građevinu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙