FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon silnih problema, Britanka umjetne zube napravila tek u Indiji

NEW DELHI, 3. listopada 2005. (Hina/dpa) - Nakon bezbrojnih obilazakazubara u Velikoj Britaniji, SAD i Danskoj, tijekom kojih je potrošilaviše od 50 tisuća funti, Britanka Julie Pharro uspjela je umjetne zubenapraviti u Indiji, objavio je u ponedjeljak dnevnik Times of India.
NEW DELHI, 3. listopada 2005. (Hina/dpa) - Nakon bezbrojnih obilazaka zubara u Velikoj Britaniji, SAD i Danskoj, tijekom kojih je potrošila više od 50 tisuća funti, Britanka Julie Pharro uspjela je umjetne zube napraviti u Indiji, objavio je u ponedjeljak dnevnik Times of India.

Problemi su za Julie Pharro (45) počeli 2002., kad je kod privatnog zubara pokušala staviti krune na šest zuba, piše list. Za cijenu od gotovo četiri tisuće funti on joj je obradio 10 zuba, ali ih je, kako ona kaže, "samo uništio i učinio nezgrapnima i neugodnima".

U idućih tri godine obišla je još pet britanskih zubara, dva američka i jednog u Danskoj, a potom se, u očajničkom nastojanju da vrati osmijeh, uputila u New Delhi i to zbog cijena zubarskih usluga u tom gradu, koje je pronašla na internetu.

"Imam više od 50 tisuća funti duga i trenutačno živim na kreditne kartice", rekla je Pharro, objašnjavajući svoj dolazak u Indiju.

Bela Jain, viši savjetnik u bolnici Sri Ganga Ram, popravio je njezine oštećene zube za 12 dana, a cjelokupni tretman stajao je manje od dvije tisuće funti.

Zadovoljna Julie namjerava tužiti prvog zubara za odštetu za sav dosad utrošeni novac za popravak zuba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙