FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kirin: Hrvatska dobro obavila posao spriječavanja širenja zaraze ptičje gripe

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova IvicaKirin izjavio je danas da su Hrvatskoj stigle samo pohvale za ono štoje napravila oko sprječavanja širenja zaraze ptičje gripe.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin izjavio je danas da su Hrvatskoj stigle samo pohvale za ono što je napravila oko sprječavanja širenja zaraze ptičje gripe.

"Najvažnije je bilo spriječiti da bolest s divljih ptica ne prijeđe na domaće životinje i u tome smo zasad uspjeli", rekao Kirin novinarima nakon potpisivanja ugovora o nabavci AFIS-a.

Kazao je da su zbog toga na terenu bili i specijalci, a sve je proteklo bez većih problema. Dodao je da je policija bila s veterinarima na terenu i radi njihove zaštite, budući da se radilo o nekadašnjem ratnom području.

Specijalci su pak pozvani jer su oni najvičniji oružju, a svaku veterinarsku ekipu pratilo je 25 specijalaca. Ministar je naglasio da na terenu nije bilo većih poteškoća, osim nekoliko verbalnih svađa, što su policajci na kraju mirno riješili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙