FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvanaest ubijenih u napadima u Iraku, među njima četvero djece

BAGDAD, 23. listopada 2005. (Hina/dpa) - U samoubilačkom napaduautomobilom bombom na policijsko vozilo u središtu Bagdada ubijeno jepet i ranjeno je šest osoba, izvijestila je policija, dodavši da je unasilju u Iraku u subotu smrtno stradalo ukupno dvanaestero ljudi,među kojima i četvero djece.
BAGDAD, 23. listopada 2005. (Hina/dpa) - U samoubilačkom napadu automobilom bombom na policijsko vozilo u središtu Bagdada ubijeno je pet i ranjeno je šest osoba, izvijestila je policija, dodavši da je u nasilju u Iraku u subotu smrtno stradalo ukupno dvanaestero ljudi, među kojima i četvero djece.

Napad koji se dogodio na poznatom Trgu Tahrir (oslobođenja) odnio je život trojice policajaca i dvoje putnika u policijskom vozilu.

U subotu ujutro, policijski časnik i četvero djece ubijeni su u bombaškom napadu na kuću u Tikritu, u srednjem Iraku, javlja policija.

Bomba koja je aktivirana ispred policajčeve kuće zapalila je cisternu s naftom. Među ubijenom djecom dvoje su djeca policijskog časnika i dvije djevojčice koje su išle u školu.

U sjevernom gradu Kirkuku, samoubojica u automobilu bombi raznio se u blizini američke ophodnje, ubivši jednog i ranivši trinaestero Iračana, kazao je tamošnji policajac. Američki vojnici nisu potvrdili izgred.

U Baqubi, 60 kilometara sjeverno od Bagdada, policijskog časnika koji nije bio na dužnosti ustrijelili su na ulici nepoznati napadači.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙