FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve tijekom dana u Iraku

ZAGREB/BAGDAD, 1. listopada 2005. (Hina) - Dva američka vojnika i 11Iračana poginulo je u više eksplozija u subotu, u Bagdadu i usjevernom dijelu zemlje, objavili su u priopćenju američka vojska iiračke službe sigurnosti.
ZAGREB/BAGDAD, 1. listopada 2005. (Hina) - Dva američka vojnika i 11 Iračana poginulo je u više eksplozija u subotu, u Bagdadu i u sjevernom dijelu zemlje, objavili su u priopćenju američka vojska i iračke službe sigurnosti.

Kako javlja agencija Dpa, jedan je američki vojnik stradao u središnjem dijelu Bagdada pri eksploziji mine, a drugi u sličnom incidentu 200 kilometara sjeverno od Bagdada.

Tijekom dana, život je izgubilo i 11 Iračana, javlja AFP, a najveći incident, u kojem su poginula 4 policajca a četiri su ranjena, zbio se u Kirkuku kada je eksplodirala bomba u trenutku prolaska njihovog konvoja.

Naoružani napadači oteli su u subotu i brata iračkog ministra unutarnjih poslova Bayana Jabora, javio je Reuters. Napadači su oteli Jabbara Solagha u istočnom dijelu Bagdada, a ministar Jabor rekao je kako zasad nema nikakve informacije o tom incidentu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙