FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Područje Zadra jutros zahvatilo veliko nevrijeme

ZAGREB/ZADAR, 22. listopada 2005. (Hina) - Područje Zadra i okolice uranim je jutarnjim satima zahvatilo nevrijeme praćeno jakom kišom igrmljavinom, a zbog obilne kiše poplavili su podrumi, došlo je doodrona i nanošenja naplavina na ceste, izvijestio je danas Državnicentar 112.
ZAGREB/ZADAR, 22. listopada 2005. (Hina) - Područje Zadra i okolice u ranim je jutarnjim satima zahvatilo nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom, a zbog obilne kiše poplavili su podrumi, došlo je do odrona i nanošenja naplavina na ceste, izvijestio je danas Državni centar 112.

Na području grada palo je oko 90 litara kiše po četvornom metru zbog čega su vatrogasci izašli na 40 intervencija ispumpavanja podrumskih prostorija u Zadru, te na dvije intervencije u Biogradu. Vatrogasne ekipe još su na terenu, a djelatnici Hrvatskih cesta angažirani su na čišćenju prometnica.

Zbog odrona je do 9 sati bila zatvorena dionica državne ceste D27 od Obrovca do Gračaca, a na dionici državne ceste D8 kod Sukošana promet se oko 11 sati odvijao otežano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙