FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: ispravak vijesti HNA5059 "Uragan Stan...

ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Molimo korisnike da unesu ispravaku vijest HNA5059 "Uragan Stan odnio najmanje 119 života u SrednjojAmerici" koji ispravno treba glasiti "Uragan Stan odnio najmanje 130(STOTRIDESET) života u Srednjoj Americi".
ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Molimo korisnike da unesu ispravak u vijest HNA5059 "Uragan Stan odnio najmanje 119 života u Srednjoj Americi" koji ispravno treba glasiti "Uragan Stan odnio najmanje 130 (STOTRIDESET) života u Srednjoj Americi".

Ispravljenu verziju vijesti emitiramo u cijelosti:

Uragan Stan odnio najmanje 130 života u Srednjoj Americi

GUATEMALA, 6. listopada (Hina/AFP) - Tropsko nevrijeme Stan, koje je preraslo u uragan 1. kategorije, usmrtilo je najmanje 130 ljudi u Srednjoj Americi i Meksiku, a žrtve su stradale u odronima tla i poplavama: 50 ih je poginulo u Salvadoru, 61 u Gvatemali, 11 u Nikaragvi i 8 na jugoistoku Meksika.

Broj žrtava bi mogao biti i veći jer postoji velik broj osoba koje se smatraju nestalima, a kiša u srijedu nije prestala padati, posebice u Meksiku i Gvatemali.

Tropsko nevrijeme Stan je zahvatilo najprije Salavador, Gvatemalu i Nikaragvu. U Salvadoru, zemlji koja je uz Gvatemalu najteže pogođena, vlada je proglasila izvanredno stanje kako bi mobilizirala sve državne službe.

UREDNIŠTVO HINE

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙