FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

MADRID - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u polufinale 2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Madridu. Ljubičić je u četvrtfinalu svladao Čileanca Fernanda Gonzaleza sa 4-6, 7-6 (2), 6-4, čime je upisao 15. pobjedu u nizu. U polufinalu Ljubičić će igrati protiv pobjednika dvoboja između Ive Karlovića i prvog nositelja turnira, te prošlogodišnjeg pobjednika Argentinca Davida Nalbandiana.

SOELDEN - Na prvoj utrci nove sezone Svjetskog skijaškog kupa, veleslalomu skijašica u austrijskom Soeldenu nastupit će tri hrvatske predstavnice. Janica Kostelić ima startni broj 12, Ana Jelušić 42, a Nika Fleiss 56. Start prve utrke je u 9.45 sati, a druge u 12.45.

SPLIT - Hajduk i "Slobodna Dalmacija" potpisali su danas jednogodišnji sponzorski ugovor vrijedan dva milijuna kuna. Ugovor su potpisali predsjednk Hajduka Branko Grgić i predsjednik uprave "Slobodne Dalmacije" i vlasnik EPH Ninoslav Pavić.

"To je suradnja u kojoj mi želimo biti s Hajdukom kada im ide dobro, kada je na naslovnicama zbog dobrih rezultata, ali i kada im ne ide najbolje, kada su puni problema. Želimo im na takav način dati potporu, jer je ova novina neraskidivo vezana uz Hajduk. Splićani su vezani uz Hajduk i Slobodnu, i naravno da moramo biti zajedno", kazao je Pavić.

Grgić smatra kako je to "prirodni" sponzorski ugovor između dvije institucije. "Logično je da Hajduk na svom dresu ima reklamu Slobodne Dalmacije, bez uvrede ostalim novinskim kućama", rekao je Grgić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙