FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 5. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 5. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ČATEŽ - Zdravstveno stanje kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kovača puno je bolje i gotovo je sigurno da će on nastupiti na subotnjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Švedske.

"Što se tiče upale oka kod Nike Kovača stanje je danas 80 posto bolje negoli je to bilo jučer. Niko Kovač je uvjeren da će moći zaigrati u subotu, a istog je mišljenja i liječnička ekipa", izjavio je danas za Hinu glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Ivan Rotim.

Kovačeva upala oka zasad je praktično jedini zdravstveni problem u našoj reprezentaciji. Doduše, lakše su ozlijeđeni Didulica i Tokić, ali oni i nisu u prvom planu za utakmicu sa Švedskom. Što se tiče ozljeda dvojice najboljih švedskih igrača, Fredrika Ljungberga i Zlatana Ibrahimovića, u hrvatskom taboru nemaju novih informacija.

"O zdravstvenom stanju Ljungberga i Ibrahimovića znamo ono što i novinari. Ne zamaramo se time i potpuno smo usredotočeni na stanje u našoj reprezentaciji", dodao je Rotim.

Hrvatski reprezentativci, koji su smješteni u svojoj stalnoj bazi u Čatežu, danas imaju samo jedan trening, i to u poslijepodnevnim satima. Sutra će u 18 sati trenirati u Maksimiru. Švedska reprezentacija priprema se u Beču, a u Zagreb će doputovati u petak. Utakmica se igra u subotu u 20,15 sati na Maksimirskom stadionu. Sve ulaznice su rasprodane i očekuje se oko 35.000 gledatelja.

FILDERSTADT - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem plasirala se u 2. kolo 650.000 dolara vrijednog WTA turnira u Filderstadtu. Šprem je u 1. kolu sa 6-3, 3-6, 7-5 svladala Grkinju Eleni Daniilidou, te će u 2. kolu igrati protiv druge nositeljice Belgijanke Kim Clijsters.

ŠIBENIK - U 6. kolu Prve hrvatske šahovske lige za muške branitelj naslova prvaka Mravince-Dalmacijacement postigao je petu pobjedu i ponovno se izdvojio na vrhu. Vrlo dobar sastav Đakovo-Limmonta Mravinčani su pobijedili sa 4:2, a moglo je biti i više da je Zdenko Kožul realizirao dobivenu završnicu protiv Jozsefa Pintera. Riječka Liburnija uvjerljivo je nadigrala Zagreb sa 4,5:1,5, a borovska Sloga-Planum je s 4:2 pobijedila zagrebački Dalekovod. Iznenađenje kola je pobjeda Gorana iz Bibinja nad Osijekom od 3,5:2,5, a nije se očekivao ni remi Splita s mnogo jačom Požegom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙