FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 20. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

MADRID - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić stigao je i do 14. pobjede u nizu, u dvoboju 3. kola 2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Madridu svladao je Belgijanca Oliviera Rochusa sa 6-4, 6-4. U četvrtfinalu Ljubičić će igrati protiv pobjednika dvoboja između Argentinca Guillerma Corije i Čileanca Fernanda Gonzaleza.

MADRID - Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale 2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" koji se igra u Madridu. Karlović je u 3. kolu sa 7-6 (9), 7-6 (3) svladao prvog slovačkog igrača Dominika Hrbatyja. Karlović će u četvrtfinalu igrati protiv prošlogodišnjeg pobjednika Madrida Argentinca Davida Nalbandiana.

ZAGREB - Uzvratna utakmica dodatnih kvalifikacija za plasman na EP 2006. između mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije i Crne Gore igrat će se 16. studenoga u Velikoj Gorici na stadionu Radnika, odlučio je danas Hrvatski nogometni savez. Uz Veliku Goricu, kandidat za domaćinstvo te utakmice bio je i Split. Iz HNS-a se doznaje da je Velika Gorica bila želja i stručnog stožera naše mlade reprezentacije, koji smatra da je najbolje ostati na "pobjedničkom terenu". Naime, naša mlada reprezentacija je sve domaće utakmice kvalifikacija za EP 2006. odigrala na stadionu Radnika u Velikoj Gorici, i u svih pet susreta ubilježila je pobjede. Pritom se naša mreža samo jednom zatresla, u susretu protiv Islanda. U Velikoj Gorici su pobijeđene Mađarska (1:0), Bugarska (1:0), Island (2:1), Malta (1:0) i Švedska (1:0).

Maksimalni kapacitet stadiona Radnika procjenjuje se na oko osam tisuća gledatelja i to bi mogao biti značajan problem, budući da se očekuje velika potražnja za ulaznicama. Utakmica u Velikoj Gorici igrat će se u poslijepodnevnom terminu (početak je u 14,00 sati). U prvom susretu, koji se igra 12. studenoga, domaćin je reprezentacija Srbije i Crne Gore. No, NS SCG još nije odredio na kojem će se stadionu igrati ta utakmica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙