FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

BEČ - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u 2. kolo ATP turnira u Beču, pobijedivši Argentinca Agustina Callerija 6-4, 6-3. Sljedeći Ljubičićev protivnik je Nijemac Tommy Haas, protiv kojeg je zadnji puta igrao prije četiri godine u Parizu.

STOCKHOLM - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u 2. kolo ATP turnira u Stockholmu, pobijedivši slovačkog Davis Cup reprezentativca Karola Becka 7-6 (2), 6-4. U drugom kolu Ančić će igrati protiv Šveđanina Jonasa Bjorkmana.

KOPRIVNICA - Nogometaši Slaven Belupa svladali su ZET u osmini finala Kupa Hrvatske sa 5-0.

HELSINKI - Nogometaši Češke u posljednjem su kolu skupine 1 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kao gosti svladali Finsku sa 3-0, te tako izborili drugo mjesto i nastup u dodatnim kvalifikacijama. Pogotke za pobjedu koja im omogućava nastavak kvalifikacija postigli su Tomaš Jun (6), Tomaš Rosicky (51) i Marek Heinz (58).

TIRANA - Nogometaši Turske minimalnom su 1-0 pobjedom na gostovanju u Albaniji osvojili drugo mjesto u skupini 2 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, čime su izborili nastup u dodatnim kvalifikacijama. Jedini pogodak u Tirani postigao je Tumer Metin u 57. minuti.

Europskom prvaku Grčkoj tako nije pomogla niti 1-0 pobjeda protiv Gruzije, kao što niti Danskoj nije pomogla 2-1 pobjeda protiv Kazahstana. Obje te reprezentacije više nemaju izgleda za plasman u Njemačku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙