FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eko-Kvarner o Studiji utjecaja na okoliš Družbe Adrije

RIJEKA, 21. listopada 2005.(H) - Predsjednik udruge Eko-KvarneraVjeran Piršić kazao je danas na konferenciji za novinare kako u tojudruzi očekuju da Komisija za ocjenu Studije utjecaja na okolišprojekta Družbe Adrije negativno ocijeni Studiju te iskazaozadovoljstvo što je, rekao je, sa Studije skinuta oznaka poslovnetajne.
RIJEKA, 21. listopada 2005.(H) - Predsjednik udruge Eko-Kvarnera Vjeran Piršić kazao je danas na konferenciji za novinare kako u toj udruzi očekuju da Komisija za ocjenu Studije utjecaja na okoliš projekta Družbe Adrije negativno ocijeni Studiju te iskazao zadovoljstvo što je, rekao je, sa Studije skinuta oznaka poslovne tajne.

Treća sjednica Komisije za ocjenu Studije zakazana je za 25. listopada, kazao je Piršić te ocijenio da je njezina treća inačica tak neznatno popravljena i to u dijelu u kojem su bili prikazani netočni podatci. Dodao je da u Studiji nije predviđena obrada balastnih voda i plinova na kopnu, što smatra nedostatkom.

Po informacijama kojima raspolaže Eko-Kvarner sa Studije je skinuta oznaka poslove tajne, ali nije poznato je li to učinjeno i za parcijalne studije u kojima su detaljniji podatci, kazao je Piršić.

Piršić je izvijestio da su članovi Eko-Kvarnera nedavno u Ateni sudjelovali na konferenciji o zaštiti i planu smanjenja onečišćenja Sredozemnog mora, koju su priredili Ujedinjeni narodi (UN) i Europska unija (EU).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙