FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački srednjoškolac metalnom šipkom pretukao nastavnicu

ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Učenik zagrebačke srednje Škole zacestovni promet napao je jutros u razredu metalnom šipkom 39-godišnjunastavnicu i lakše ju ozlijedio, navodno zbog ukora koji mu je ranijeizrečen na njezin zahtjev, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - Učenik zagrebačke srednje Škole za cestovni promet napao je jutros u razredu metalnom šipkom 39-godišnju nastavnicu i lakše ju ozlijedio, navodno zbog ukora koji mu je ranije izrečen na njezin zahtjev, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Učenik je nakon napada pobjegao, no ubrzo je pronađen uplakan u obližnjem kafiću.

Prema policijskom izviješću, 15-godišnjak je nastavnicu napao na predavanju jutros iza 9 sati, nakon što ga je ona upozorila da skloni torbu koju je ostavio na podu u prolazu između klupa. Kada se okrenula, učenik je izvadio metalnu šipku i udario ju po potiljku. Nastavnica je odmah pala na pod, a on ju je nastavio udarati po tijelu. Tek kada su priskočili ostali učenici nasilni dječak je stao, pa je nastavnica uspjela pobjeći, a potom je to isto učinio i učenik koji je ubrzo pronađen u kafiću u blizini škole na Kennedyevom trgu.

"Pronašli su ga uplakanog jer je shvatio kakvu je glupost napravio", izvijestio je privremeni glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor, dodavši da je upozorenje nastavnice oko torbe bio samo povod, a da su uzrok najvjerojatnije stegovne mjere koje je ranije dobio zbog svog ponašanja. Dječak je navodno već prošloga tjedna zaprijetio napadnutoj nastavnici, no to još nije službeno

Liječnička pomoć lakše ozlijeđenoj nastavnici pružena je u KBC Rebro.

U policiji kažu da ovakav napad učenika na nastavnika ove godine još nije zabilježen i da će o svemu izvijestiti državno odvjetništvo za mladež koje mora odlučiti o daljnjim koracima.

Učenik, kojemu zbog malodobnosti nisu otkriveni ni inicijali, do sada nije bio evidentiran u policiji, a, kako se neslužbeno doznaje, već prošlog tjedna je prijetio napadnutoj nastavnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙