FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Športski tjedan škola RZ Alpe-Jadran u Rovinju

ROVINJ, 22. rujna 2005. (Hina) - Pod pokroviteljstvom Ministarstvaznanosti, obrazovanja i športa, a u organizaciji Hrvatskogkineziološkog saveza u Rovinju će se od 25. rujna do 1. listopadaodržati 4. Ljetni športski tjedan škola Radne zajednice Alpe-Jadran.
ROVINJ, 22. rujna 2005. (Hina) - Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a u organizaciji Hrvatskog kineziološkog saveza u Rovinju će se od 25. rujna do 1. listopada održati 4. Ljetni športski tjedan škola Radne zajednice Alpe-Jadran.

"Aktivnostima Radne zajednice Alpe-Jadran potvrđujemo i formalnu pripadnost Europi još od 1978. godine, kada je Zajednica osnovana", ustvrdio je predsjednik Organizacijskog odbora ove manifestacije prof.dr. Vladimir Findak.

Na Tjednu će sudjelovati više od tisuću učenika, nastavnika, voditelja i ravnatelja iz 39 škola Austrije, Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske, koji će se natjecati u 11 športova, a zabavit će se i aerobikom, podukom iz plivanja, radom u likovnim radionicama i igrama uz more.

S obzirom da smisao Tjedna nije u pobjedama i rekordima pojedinih škola sastavit će se ekipe u kojima će zajedno nastupati Austrijanci, Talijani, Mađari, Slovenci i Hrvati. Pobjednici će, dakle, biti - svi, a školski će ravnatelji na posebnom savjetovanju još jednom propitati mogućnosti koje školski šport otvara u europskim integracijskim procesima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙