FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U napadima u Samarri četvoro poginulih, 17 ranjenih

SAMARRA, 19. listopada 2005. (Hina/AFP) - Četvoro civila je poginulo asedamnaestoro je ranjeno u srijedu navečer u minobacačkim napadima ijednom bombaškom atentatu u sunitskom uporištu Samarri, 125 kilometarasjeverno od Bagdada, doznaje se od izvora iz bolnice i policije.
SAMARRA, 19. listopada 2005. (Hina/AFP) - Četvoro civila je poginulo a sedamnaestoro je ranjeno u srijedu navečer u minobacačkim napadima i jednom bombaškom atentatu u sunitskom uporištu Samarri, 125 kilometara sjeverno od Bagdada, doznaje se od izvora iz bolnice i policije.

Po izjavi policijskog djelatnika pri bolnici u Samarri, Akrama Kamela, dvije su osobe ubijene a desetoro ranjeno od pet minobacačkih granata od 120 mm na zapadu grada u 17 i 20 po lokalnom vremenu. Sat vremena kasnije još tri granate pale su u južnom dijelu grada ubivši jednu osobu i ranivši šestoro među kojima je bilo žena i djece.

Nešto iza 20 sati jedan je stanovnik Samarre ubijen a drugi ranjen u eksploziji automobila u trenutku kada je prolazila policijska ophodnja, izvijestila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙