FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Locat leasing Croatia: u 4 godine ugovori za 220 milijuna eura

RIJEKA, 20. listopada 2005. (Hina) - Tvrtka Locat leasing Croatiad.o.o. ostvarila je u četiri godine rada 4.526 ugovora vrijednihukupno 220 milijuna eura i sada spada među četiri najveće leasing kućeu Hrvatskoj, rečeno je danas na konferenciji za novinare u povodupočetka rada riječke podružnice te tvrtke.
RIJEKA, 20. listopada 2005. (Hina) - Tvrtka Locat leasing Croatia d.o.o. ostvarila je u četiri godine rada 4.526 ugovora vrijednih ukupno 220 milijuna eura i sada spada među četiri najveće leasing kuće u Hrvatskoj, rečeno je danas na konferenciji za novinare u povodu početka rada riječke podružnice te tvrtke.

Predsjednik Uprave Locat leasing Croatia Tomo Bolotin istaknuo je da je cilj te tvrtke postati vodeća leasing kuća u Hrvatskoj.

Podružnica Locat leasing Croatie za Istru i Rijeku počela je s radom prije desetak dana. Voditelj podružnice Miljen Stojanac kazao je da će podružnica razvijati suradnju s gospodarstvenicima, posebice u građevinstavu i poslovanju nekretninama.

Prema podacima s konferencije, Locat u Hrvatskoj zapošljava 42 osobe, a u prošloj godini ostvaren je rast prema broju ugovora od 2,3 puta, aktiva društva je uvećana za 2,8 puta, a prihodi 2 puta.

U strukturi portfelja 32,3 posto su vozila, 32,2 posto nekretnine, 27,8 posto oprema i 7,7 posto ostalo.

Tvrtka Locat leasing Croatia osnovana je 2001., osnivač je Locat S.p.A Milano koji djeluje u sastavu Gruppo Unicredit. Članica grupe Unicredit je i Zagrebačka banka s kojom Locat leasing Croatia zajednički nastupa na hrvatskom tržištu.

Locat S.p.A Milano je prošle godine ostvario 41.000 novih ugovora vrijednih 4,97 milijardi eura, a u Italiji ostvaruje tržišni udjel od 13,1 posto, rečeno je na konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙