FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodna konferencija o poslovnim procesima 6. i 7. listopada u Zagrebu

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Četvrta međunarodna konferencija oposlovnim procesima (BPC - Business process Conference 2005) održat ćese u 6. i 7. listopada u Zagrebu s ciljem razmjene informacija tepraktičnih iskustava u području upravljanja poslovnih procesa,najavili su organizatori konferencije - tvrtka InfoDom, zagrebačkiEkonomski fakultet te Fakultet organizacije i informatike uVaraždinu.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Četvrta međunarodna konferencija o poslovnim procesima (BPC - Business process Conference 2005) održat će se u 6. i 7. listopada u Zagrebu s ciljem razmjene informacija te praktičnih iskustava u području upravljanja poslovnih procesa, najavili su organizatori konferencije - tvrtka InfoDom, zagrebački Ekonomski fakultet te Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu.

U radu konferencije, kako je rečeno, sudjelovat će hrvatski i inozemni stručnjaci iz gospodarstva i državne uprave te sveučilišni profesori, koji će pokušati istaknuti značaj poslovnih procesa za gospodarstvo, državu i znanost.

Tako će na konferenciji biti riječi o upravljanju poslovnim procesima u gospodarstvu, modernizaciji i poslovnim procesima u državnoj upravi i pravosuđu te metodama i alatima za modeliranje i mjerenje uspješnosti poslovnih procesa.

Upravljanje i reinženjering poslovnih procesa, kako je rečeno, su pretpostavka za kvalitetno povezivanje poslovnih subjekata te povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u cjelini.

Pomoćnik ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Ivan Bračić istaknuo je kako je nužno poticati gospodarstva temeljenog na znanju u što svakako spada i upravljanje poslovnim procesima. Na taj način, dodao je, može se povećati konkurentnost, što je posebice značajno u procesu globalizacije.

Bračić je istaknuo kako treba pokrenuti interes gospodarskih subjekata za povezivanje te naglasio značaj obrazovanja, odnosno edukacije u svim segmentima.

Business procesi su zlatna žila znanja i nezaobilazni su dio svake uspješne tvrtke i kontroliranog poslovanja, kazao je generalni direktor InfoDom-a Slavko Vidović. Dodao je kako je povezivanje hrvatskog gospodarstva prvi preduvjet konkurentnosti, a da bi se povezale u tehnološke lance kompanije moraju biti uređene iznutra.

Na ovogodišnjoj BPC konferenciji, kako je najavljeno, očekuje se 400-tinjak sudionika.

Suorganizatori konferencije su ministarstva gospodarstva, rada i pidutzetništve te pravosuđa, kao i Središnji državni ured za e-Hrvatsku.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙