FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Preminula žrtva današnje pucnjave u Splitu

SPLIT,14. listopada 2005.(Hina) - U splitskoj Kliničkoj bolnici večerasje preminuo 48-godišnji muškarac na kojega je danas oko 13 sati izvatrenog oružja pucao 32-godišnjak, koji se nepun sat kasnije sampredao policiji, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko -dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.
SPLIT,14. listopada 2005.(Hina) - U splitskoj Kliničkoj bolnici večeras je preminuo 48-godišnji muškarac na kojega je danas oko 13 sati iz vatrenog oružja pucao 32-godišnjak, koji se nepun sat kasnije sam predao policiji, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Liječnici su ranjenom muškarcu do kasnih večernjih sati pokušavali spasiti život. Ranama je podlegao nešto iza 23 sata.

Prema policijskom izvješću, zadobio je najmanje četiri prostrijelne i ustrijelne rane kada je na njega, pištoljem za koji nije posjedovao dozvolu, pucao 32-godišnjak na križanju Poljičke ceste i Ulice slobode, u dijelu grada s nekoliko osnovnih škola, pred brojnim očevicima.

Prema prikupljenim informacijama, žrtva se nalazila u automobilu marke "golf" kada je napadač, koji je hodao rubom kolnika, prema njemu ispalio jedan metak. Ranjeni vozač potom je izašao iz vozila i potrčao prema obližnjem restoranu, u potrazi za zaklonom, no, napadač je na njega ispalio još nekoliko metaka.

Policiju su o tome obavijestili građani. Ustrijeljeni muškarac prevezen je na Hitni kirurški prijam.

Neslužbeno se doznaje da je žrtva Željko Mijić, a da je na njega pucao Rudi Sušić. Razlog je ubojstvu, navodno, bračna nevjera.

Počinitelj će ujutro biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, izvjestila je policija.

Istraga i obrada počinitelja još traju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙