FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Pule u nastupni posjet primio generalnog konzula SiCG-a

PULA,17. listopada 2005.(Hina) - Gradonačelnik Pule Valter Drandićdanas je primio generalnog konzula Srbije i Crne Gore u Rijeci DušanaMrdovića u sklopu njegova nastupnog posjeta Puli.
PULA,17. listopada 2005.(Hina) - Gradonačelnik Pule Valter Drandić danas je primio generalnog konzula Srbije i Crne Gore u Rijeci Dušana Mrdovića u sklopu njegova nastupnog posjeta Puli.

Tom je prigodom iskazana obostrana želja za suradnjom dviju država pa je s tim u vezi konzul Mrdović najavio mogućnost uspostave nove zrakoplovne linije Pula-Podgorica.

Izrazio je zadovoljstvo što je Hrvatska počela pregovore o ulasku u Europsku uniju čime će, kako je rekao, "dostići razinu demokratski razvijenih europskih zemalja", a od čega će, po riječima konzula Mrdovića, koristi zasigurno imati i Srbija i Crna Gora.

"Bilateralni odnosi između naših dviju država vrlo su dobri i sve se više razvijaju, poglavito s Crnom Gorom s kojom Hrvatska gotovo da i nema otvorenih pitanja", izjavio je generalni konzul SiCG-a Dušan Mrdović.

Pulski gradonačelnik Valter Drandić ustvrdio je kako "Pula već odavno diše europski" te da je u tom kontekstu i regionalna suradnja od iznimne važnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙