FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dvije kladionice opljačkane za više od 120 tisuća kuna

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Više od 120 tisuća kuna nepoznatirazbojnici opljačkali su jučer iz dviju poslovnica Prve sportskekladionice u zagrebačkim naseljima Dubrava i Trnje, izvijestila jedanas policija.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Više od 120 tisuća kuna nepoznati razbojnici opljačkali su jučer iz dviju poslovnica Prve sportske kladionice u zagrebačkim naseljima Dubrava i Trnje, izvijestila je danas policija.

Nepoznati maskirani muškarac, naoružan vatrenim oružjem upao je jučer ujutro u kladionicu u Ljubijskoj ulici u Dubravi i trima zaposlenicama naredio da mu predaju novac. Dvoje građana koji su se nalazili u kladionici u tom su trenutku pobjegli, a nestrpljiv razbojnik je jednu od zaposlenica grubo odgurnuo, iz otključanog sefa i ladica pokupio više od 100 tisuća kuna te, najvjerojatnije u "vw golfu" pobjegao u nepoznato.

Na meti razbojnika poslijepodne se našla i druga poslovnica Prve sportske kladionice u Korčulanskoj ulici u naselju Trnje. U kladionicu su utrčala dvojica maskiranih i vatrenim oružjem naoružanih muškaraca, prišli pultu, prešli u službenički radni prostor te od 43-godišnje zaposlenice zatražili novac. Preplašen žena dala im je oko 24 tisuće kuna, nakon čega su pobjegli u nepoznato.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙