FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irska kladionica već proglasila Chelsea engleskim prvakom

LONDON, 29. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Irska kladionica Paddy Powerveć je počela s isplaćivanjem dobitaka kladiteljima koji su uplatilinovac da će Chelsea osvojiti naslov prvaka Engleske iako je odigranotek sedam od 38 kola.
LONDON, 29. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Irska kladionica Paddy Power već je počela s isplaćivanjem dobitaka kladiteljima koji su uplatili novac da će Chelsea osvojiti naslov prvaka Engleske iako je odigrano tek sedam od 38 kola.

Chelsea je u prvih sedam kola ostvario maksimalan učinak od 21 boda, te već sada ima šest bodova više od prvog pratitelja, Charlton Athletica, dok najveći suparnici Arsenal i Manchester United zaostaju već 10, odnosno 11 bodova.

"Chelsea je već uvjerljivo prvi i ništa ne ukazuje na bi se to moglo promijeniti. Stoga, Paddy Power proglašava borbu za naslov završenom", stoji u priopćenju irske kladionice.

"Manchester United, Liverpool i Arsenal su već pokazali veliku ranjivost. Možete li zamisliti da, primjerice, Blackburn Rovers pobijedi Chelsea?", dodao je glasnogovornik Paddy Powera aludirajući na domaći poraz Manchester Uniteda od Blackburna u prošlom kolu.

Paddy Power je već jednom uranio s isplatama za engleskog prvaka, u sezoni 2002/03. su odlučili isplatiti igrače koji su se kladili da će naslov osvojiti Arsenal, da bi po završetku sezone morali isplatiti i one koji su se kladili na pravog prvaka - Manchester United. Irci se nadaju da će ove sezone imati više sreće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙