FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Zbog nezgode na kolodvoru u Dugom Selu privremeno obustavljen promet

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Na ulazu u kolodvor Dugo Selo izsmjera Vrbovca jutros oko 8,40 sati došlo je do puknuća osovine nastroju za održavanje pružne infrastrukture (teška motorna drezina),koji se prevrnuo i onemogućio promet na pruzi prema Koprivnici i pruziprema Novskoj, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Na ulazu u kolodvor Dugo Selo iz smjera Vrbovca jutros oko 8,40 sati došlo je do puknuća osovine na stroju za održavanje pružne infrastrukture (teška motorna drezina), koji se prevrnuo i onemogućio promet na pruzi prema Koprivnici i pruzi prema Novskoj, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).

Zbog toga je privremeno prekinut željeznički promet na smjerovima prema Koprivnici, Vinkovcima i Osijeku, a prijevoz putnika organiziran je autobusima. Također je prekinut i lokalni prigradski promet prema Zagrebu.

Sve mjerodavne ekipe su na terenu, otklanjaju se posljedice iskliznuća i ustanovljuju uzroci.

Zbog prometne nezgode nastala su i znatna kašnjenja u željezničkom prometu na spomenutim smjerovima.

HŽ u priopćenju navodi kako se očekuje da će pruga prema Vinkovcima biti otvorena iza 13,30 sati, a pruga prema Koprivnici, odnosno Osijeku oko 14 sati.

Zbog sanacije posljedica nezgode, odnosno zbog isključenja kontaktne mreže na kolodvoru u Dugom Selu, nastali su i poremećaji u zagrebačkom prigradskom prometu, a očekuje se da će se promet normalizirati u ranim popodnevnim satima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙