FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Zbog radova na pojedinim dionicama autobusom umjesto vlakom

ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ)izvijestile su danas da će se zbog radova na pojedinim dionicamanjihovih pruga putnici privremeno prevoziti autobusom umjesto vlakom.
ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će se zbog radova na pojedinim dionicama njihovih pruga putnici privremeno prevoziti autobusom umjesto vlakom.

Od 6. do 10. listopada zbog radova bit će zatvorena dionica Kaštel Stari-Split na pruzi Knin-Split, od 8,20 do 19,30 sati. Za to vrijeme putnici na relaciji između Splita i Kaštel Starog i obrnuto bit će prevoženi autobusima.

Bez obzira na to što će se na spomenutoj dionici promet obavljati autobusima, putnici se i dalje mogu koristiti dodatnom uslugom prijevoza automobila vlakom te uslugom u vagonu za spavanje, navode u HŽ-u.

Zbog sanacije dionice između Škrljeva i Rijeke, na pruzi Zagreb-Rijeka, od 6. listopada do 9. prosinca svakoga dana od 7 do 19 sati putnici će se prevoziti autobusima na relaciji Fužine-Rijeka te Škrljevo-Rijeka i obrnuto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙