FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sjednica NO HŽ-a nastavlja se 7. listopada

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Sjednica Nadzornog odbora Hrvatskihželjeznica (HŽ), na kojoj se danas raspravljalo o temama vezanima zaposlovanje i razvoj HŽ-a te o stanju sigurnosti na mreži HŽ-a,nastavit će se 7. listopada, izviješćeno je danas iz HŽ.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Sjednica Nadzornog odbora Hrvatskih željeznica (HŽ), na kojoj se danas raspravljalo o temama vezanima za poslovanje i razvoj HŽ-a te o stanju sigurnosti na mreži HŽ-a, nastavit će se 7. listopada, izviješćeno je danas iz HŽ.

Sjednica Nadzornog odbora održana je danas u upravnoj zgradi HŽ-a pod predsjedanjem ministra mora, turizma, prometa i razvitka Božidara Kalmete, a na sjednici su nazočila četiri člana Nadzornog odbora i članovi Uprave HŽ, kratko su izvijestili iz HŽ-a, dodajući da će se započeta sjednica nastaviti 7. listopada.

Kalmeta je prošli tjedan najavio da će se na sjednici Nadzornog odbora HŽ-a raspravljati o nedavnim nesrećama na hrvatskim prugama, kao i o eventualnoj odgovornosti za te slučajeve. (Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙