FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: S Drnovšekom nisam razgovarao o arbitraži

ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stipe Mesićkazao je u petak u Zagrebu da sa slovenskim predsjednikom JanezomDrnovšekom nije imao prilike razgovarati o arbitraži u rješenjugraničnog spora.
ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stipe Mesić kazao je u petak u Zagrebu da sa slovenskim predsjednikom Janezom Drnovšekom nije imao prilike razgovarati o arbitraži u rješenju graničnog spora.

Mesić međutim očekuje da će uskoro održati radni sastanak sa slovenskim predsjednikom jer je "sada red na Hrvatskoj da organizira" susret kako bi u radnoj atmosferi razmotrili otvorena pitanja i doveli eventualno do njihova kanaliziranja.

"Taj susret će biti negdje na granici, a točan ćemo datum dogovoriti, rekao je Mesić i dodao "danas nismo razgovarali o arbitraži, jer nije bilo ni prilike".

Drnovšek je u petak ujutro u izjavi novinarima na rubu Croatia summita 2005. kazao da je suglasan s arbitražom oko granice koju je predložila Hrvatska, jer smatra da je pregovaračka opcija iscrpljena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙