FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog summita se zatvara autocesta A2, još blokiran promet u Zagrebu

ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Autocesta A2 Zagreb-Krapina,odnosno njezin nastavak D1 od Velike Vesi do GP Macelj, bit će u obasmjera zatvorena oko 14,45 sati zbog prolaska sudionika sastankapredsjednika srednjoeuropskih država, što će potrajati do 16 sati,izvijestio je HAK.
ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Autocesta A2 Zagreb-Krapina, odnosno njezin nastavak D1 od Velike Vesi do GP Macelj, bit će u oba smjera zatvorena oko 14,45 sati zbog prolaska sudionika sastanka predsjednika srednjoeuropskih država, što će potrajati do 16 sati, izvijestio je HAK.

Iz istog će razloga u 14,30, te u 19,15 biti zatvoreni GP-i Macelj i Lupinjak u oba smjera, svaki put na otprilike 90 minuta.

Zbog velikih gužvi u Zagrebu, HAK moli vozače da od 14,30 do 16 sati izbjegavaju vožnju Zagrebačkom obilaznicom od čvora Zaprešić do čvora Buzin-Zagreb jug, cestom D30 od Velike Gorice prema Zagrebu, Slavonskom avenijom od Držićeve do Hrvatske bratske zajednice, zatim Av. Dubrovnik do Av. Većeslava Holjevca, ulicama koje sijeku ulicu Savezne Republike Njemačke, te križanjem Savske ceste i Vukovarske, također zbog summita.

Opreznije treba voziti i cestama kroz gorja, te duž Jadranske i Ličke magistrale zbog mogućih odrona zemlje i kamenja.

Teretni promet je gust na GP-ima Bajakovo i Bregana na izlasku iz zemlje. Na ostalim prijelazima nema čekanja ni u teretnom, niti u putničkome prometu.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙