FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Usred dana na cesti pokušaj ubojstva u Splitu

SPLIT,14. listopada 2005.(Hina) - U Splitu se oko 13 sati dogodiopokušaj ubojstva vatrenim oružjem u kojemu je jedan muškarac teškoozlijeđen i liječnici se bore za njegov život.
SPLIT,14. listopada 2005.(Hina) - U Splitu se oko 13 sati dogodio pokušaj ubojstva vatrenim oružjem u kojemu je jedan muškarac teško ozlijeđen i liječnici se bore za njegov život.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj izjavila je kako se počinitelj predao nakon manje od sat vremena te da obrada nad njim još traje.

"Počinitelj, 32-godišnji muškarac, sam je došao u policiju i priznao da je pokušao ubiti 48-godišnjaka koji je zadobio četiri prostrijelne i ustrijelne rane na križanju Poljičke ceste i Ulice slobode", kazala je glasnogovornica Kraljević Gudelj.

Ustrijeljeni muškarac primljen je na Hitni kirurški prijam splitske Kliničke bolnice i nalazi se u životnoj opasnosti.

Prema dosadašnjim informacijama, 48-godišnjak nalazio se u automobilu marke "golf" kada je na njega zapucao 32-godišnji pješak koji se kretao rubom kolnika. Vozač je zatim izašao iz vozila i potrčao prema obližnjem restoranu, u potrazi za zaklonom, no napadač je na njega ispalio još nekoliko metaka. Još nije poznato je li 48-godišnjak bio ranjen dok se nalazio u vozilu.

Istraga još traje, pa policija ne želi iznositi pojedinosti o događaju, niti uzorcima napada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙